Självförsvar

Att träna kampsport har många fördelar. Man kommer i form och man tränar med tydligt uppsatta mål och graderingar till olika färger på bältet, man kan tävla osv…

Men, om man ”bara” är ute efter några enkla knep för att känna sig tryggare i vardagen, och vill lära sig att försvara sig, då kan man träna realistiskt självförsvar som klubben lär ut på träffar som är öppna för alla – även icke medlemmar!

Att träna emot att kunna bemästra hotfulla situationer innebär att man skapar sig en trygghet som är både nyttig och skön att bära på, och vetskapen om att man kan försvara sig är ofta nog för att aldrig ens behöva visa det.

Men, faktum kvarstår – världens bästa självförsvar är att aldrig hamna i en situation där man tvingas använda sina tekniker!

För att bemästra självförsvar och för att skapa sig en användbar bas av tekniker för olika situationer så rekomenderar vi självklart att man tränar regelbundet i vår Ju Jutsusektion. Då får man, förutom sporten, motionen och gemenskapen, en utbildning i ett väl beprövat system som bygger på att lära sig att använda minimanlt våld med maximal effekt!

Välkommen till en rolig och meningsfull träning!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s